Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NE MOŽE

Slavni gamer (22) završava karijeru zbog ozljede

Hai Lam
Foto: Twitter
28.04.2015.
u 15:48

Jednostavno više ne mogu ignorirati ozljedu svog zgloba, rekao je Hai Lam

Slavni gamer Hai Lam zbog ozljede ručnog zgloba završava karijeru sa samo 22 godina, prenosi Cnet. Ovaj mladi Amerikanac kinesko-vijetnamskog podrijetla bio je kapetan ekipe Cloud9, koju se smatra jednom od najboljih američkih ekipa u online multiplayer igri League of Legends (LoL).

- Jednostavno više ne mogu ignorirati ozljedu svog zgloba. Ograničava mi sposobnost igre i napredovanja. Ne mogu držati korak s količinom igara koje članovi mog tima igraju i to nije pošteno prema njima - poručio je Lam.

Game Spot piše kako je Lam na čelu tima od ulaska u natjecanje u LoL-u LCS 2013. godine te da se proslavio nekima od najvećih uspjeha u povijesti natjecanja u igranju ove megapopularne igre. Lam i dalje ostaje u timu kao Chief Gaming Officer (CGO) kako bi pomagao vlasniku Jacku Etienneu s partnerskim menadžmentom i širenjem tima.

>> Hrvatska video-igra Nephil’s Fall na Kickstarteru

>> Prijavit će roditelje koji djeci dopuštaju nasilne video-igre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije