Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Live stream

Ovaj 'pogled' iz Hrvatske je među 10 najboljih na svijetu!

kamera Baška Voda
Foto: LiveCamCroatia
16.05.2014.
u 17:07

"Pogled na jednu od najljepših hrvatskih plaža, uz neizostavnog zaštitnika Svetog Nikolu, oduševio je ocjenjivački tim portala koji posjećuju milijuni iz cijeloga svijeta", pišu iz LiveCamCroatia.

Kamera postavljena u Baškoj Vodi uvrštena je u deset najboljih live stream kamera u svijetu.

U priopćenju iz LiveCamCroatia pišu da su je među najbolje kamere na svijetu izabrali vodeći stručnjaci iz EarthCama, "najvećeg i najutjecajnijeg portala za web kamere u svijetu".

"Kvaliteta slike i jedinstven kadar"

"EarthCam pri odabiru najboljih bira kvalitetu slike i jedinstveni kadar. Ovoga mjeseca treća na svijetu je upravo kamera u Baškoj Vodi. Pogled na jednu od najljepših hrvatskih plaža, uz neizostavnog zaštitnika Svetog Nikolu, oduševio je ocjenjivački tim portala koji posjećuju milijuni iz cijeloga svijeta", pišu iz LiveCamCroatia.

Ispred kamere u Baškoj Vodi smjestile su se dvije koje snimaju kadrove iz SAD-a, ona koja pokazuje obnovljeni WTC u New Yorku, a druga je pogled na Dealey Plazu u Teksasu. "Iznimno smo ponosni na priznanje EarthCama, ali i na činjenicu da je svaka slika odaslana u svijet iz Hrvatske nova razglednica i  neprocjenjiva reklama hrvatskom turizmu", zaključuju iz LiveCamCroatia.

Pogled na plažu u Baškoj Vodi možete vidjeti OVDJE

Komentara 1

BA
baniček
21:54 17.05.2014.

liveStream, selfie, timeLines i ostala imena kojima ne znam ni šta znače od silne engleštine (ovo pod navodnicima), počinje mi se povračati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije