Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAO ZVIJEZDA

Najpoznatiji profesor matematike u regiji ima novi portal za učenje matematike, fizike, kemije...

Toni Milun
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
14.11.2016.
u 17:27

Lekcije T. Miluna dosad su pogledane više od 21,2 milijuna puta

Profesor matematike Toni Milun ima osvježen redizajnirani portal izgrađen na novoj tehnološkoj platformi.

Sadržaj je pregledno strukturiran i lako se dolazi do lekcija kojih trenutačno ima više od 2000. Postojeći su videosadržaji podijeljeni po predmetima (njih ukupno 10 – matematika, fizika, državna matura, informatika, jezični savjeti, kemija, matematika za fakultet, računovodstvo, statistika i vedska matematika), treninzima (53 treninga) i cjelinama (više od 400).

Lekcije T. Miluna dosad su pogledane više od 21,2 milijuna puta. Gledatelji – uglavnom osnovnoškolci i srednjoškolci – dosad su, prateći lekcije, korisno proveli više od 45 milijuna minuta ili gotovo 86 godina te je Toni jedna od najpopularnijih osoba na YouTubeu u regiji. Otvoreno učilište Algebra pomoći će da se tjedna produkcija novih sadržaja i poveća, a ujedno poziva tvrtke i pojedince da postanu partneri i pomognu daljnji razvoj.

>> Hrvatski profesor pretvarao se da je klijent pa se zgrozio nepismenošću bankara

>> Matematičar Toni Milun: 'Političari, koristite naše usluge da se manje obrukate pred kamerama'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:51 14.11.2016.

O Pernaru milijun komentara o ovom covjeku ni jedan. Vise je ovaj covjek naoravio za Hrvatsku i hrvatsku djecu nego 10 Pernara. Mogao je on naplacivati konsultacije, ali eto covjeku je stalo, trudi se i konkretno pomaze. Kad bi on sutra izasao na izbore nitko za njega ne bi glasovao jer se u Hrvatskoj ne cijeni znanje i trud nego demagogija i laz.

IB
ibiza
16:38 15.11.2016.

ja sam uvijek rekao ,da se daje nebitnim stvarim prostor u medijima i u javnosti a bitne stvai za covijecanstvo se ignoriraju

Avatar kravata
kravata
17:31 14.11.2016.

A gdje je taj profesor kod kuce .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije