Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazov za hakere

Kim Dotcom: Onome koji probije sigurnost Mege dajem 10.000 $

kim dotcom,kim schmitz
Reuters/PIXSELL
01.02.2013.
u 16:45

Vi pronađite rupu u sustavu, mi je popravimo a vas nagradimo, izjavio je Dotcom.

\'Otac\' Mege, stranice za internetsku izmjenu sadržaja Kim Dotcom ponudio je 10.000 dolara nagrade onome tko uspije probiti sigurnosni sistem stranice Mega, prenosi klix.ba.

Ova je akcija pokrenuta nakon što je prije tjedan dana anonimni korisnik pokrenuo tražilicu na kojoj je vidljivo koji su sadržaji preuzeti sa stranice Mega, a time se moglo doći i do sadržaja zaštićenih autorskim pravima. Dotcom je odmah blokirao pristup anonimnom korisniku i ukinuo tražilicu.

- U budućnosti ćemo raditi na još većoj sigurnosti korisnika, a pokrenuta akcija je dio tog procesa. Vi pronađite rupu u sustavu, mi je popravimo a vas nagradimo, izjavio je Dotcom.

>>Dotcom: Swartz se ubio jer je postao politička meta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije