Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U BUDUĆNOST

Ipak ništa od hoverboarda - ovako je to stvarno izgledalo

hoverboard
Foto: Screenshot Youtube
1/2
06.03.2014.
u 08:28

Mnogi su se ponadali da su hoverboardi stvarni, no pokazalo se da je riječ o šali

Sjećate se hoverboarda, lebdećeg skateboarda iz filma Povratak u budućnost 2? Na YouTubeu se pojavila reklama tvrtke HUVr u kojoj se Christopher Lloyd, Tony Hawk, Moby i mnoge druge slavne osobe voze na takvim spravicama po Los Angelesu.

No iako su se mnogi ponadali da bi se hoverboardi uskoro mogli pojaviti na tržištu, uskoro je postalo jasno da je zapravo riječ o šali. Iza videa stoji humoristična stranica Funny Or Die, a lebdenje je postignuto us pomoć žica.

Funny Or Die je objavio i ironičnu ispriku Christophera Lloyda, glumca najpoznatijeg upravo po ulozi Doca Browna u filmovima Povratak u budućnost. Skateboarder Tony Hawk objavio je pak iskrenu ispriku te pokazao kako su stvarno izveli trik s lebdenjem.

- Mislio sam da je očito da je reklama lažna, no mnogi su povjerovali. I ja sam htio vjerovati kao i vi, no za mene je to samo bila zabavna prilika da se vozim u DeLoreanu s Docom te na žici kakvu su koristili i u Povratku u budućnost 2 - rekao je Hawk.

Dobra vijest je da će hoverboard iz videa, a koji su potpisali svi slavni glumci i sportaši koji se u njemu pojavljuju, biti poklonjen na Facebook-stranici Funny Or Die.

>> Tenisice iz 'Povratka u budućnost' postaju stvarnost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije