Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rovio

Igra Angry Birds postaje crtana serija od 52 epizode

angry birds
Press Association/PIXSELL
02.04.2012.
u 18:06

Želimo "Angry Birds" učiniti trajnim dijelom popularne kulture, poručuju kreatori igrice

Angry Birds postat će crtana serija, najavili su kreatori ove megapopularne igre za napredne telefone koja je dosad skinuta više od 700 milijuna puta. Kako prenosi BBC, glavni animator finske tvrtke Rovio Nick Dorra najavio je da će crtić imati 52 kratke epizode za sve moguće platforme, koje će se emitirati na tjednoj osnovi.

To je odličan način da se povežemo s postojećim obožavateljima i steknemo nove, rekao je Dorra na medijskoj konferenciji u Cannesu.

Rovio je još prošlog listopada najavio razvijanje niza kratkih filmova. Finci razmišljaju i o dugometražnom filmu, no Dorra je rekao kako ta verzija, također najavljena lani, neće biti objavljena prije 2015. godine. Tvrtka je inače prošle godine kupila animacijski studio u Helsinkiju kako bi svoje poslovanje proširila izvan svijeta videoigara.

– Želimo Angry Birds učiniti trajnim dijelom popularne kulture. Ovo je tek početak – rekao je marketinški direktor Rovia Peter Vesterbacka, usporedivši Angry Birds sa Super Mariom te Hello Kitty, prenosi Daily Mail.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije