Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT SMARTPHONEA

Huawei trola Apple na društvenim mrežama zbog novog iPhonea 7

huawei
13.09.2016.
u 11:57

Apple je ove godine prvi put zabilježio pad prodaje u povijesti, a Huawei je ljetos prijavio 25-postotni rast.

Na tržištu smartphonea vlada velika bitka za vodeće poziciji. Apple i Samsung već su godinama vodeći brendovi u prodaji mobitela, no sve im se više približava kineski Huawei

Apple je ove godine prvi put zabilježio pad prodaje u povijesti, a Huawei je ljetos prijavio 25-postotni rast. 

Ohrabreni ovim brojkama Kinezi su se s Appleom našalili i na društvenim mrežama nakon predstvljanja novog iPhonea 7 i iPhonea 7 Plus

Kako mnogi korisnici žale što je Apple izbacio 3,5-inčni audioulaz, Huawei je iskoristio priliku pa objavio reklamu za svoj najjači model P9 uz poruku "Ne samo da ima dvostruku kameru, nego Huawei P9 također radi i s vašim slušalicama. I standardno imamo besplatni audioulaz".

Prije toga su upravo zbog odluke da i iPhone krene s kombinacijom dvije kamere (iako se radi od drugačijoj tehnologiji kamera), također bocnuli Apple porukom: "Oduševljeni smo što dvostruka kamera Huaweija i Leice inspirira i druge". 

Iz Applea zasad nisu reagirali svojom zabavnom kampanjom, kako je to nekad znalo biti u prepucavanjima Applea i Samsunga. 

Ključne riječi

Komentara 3

MC
marko.cavlek1
20:54 07.10.2016.

Se zbog onih ljudi na jutubu koji testiraju iphone bacanjem visina

TO
toljaga22
13:16 13.09.2016.

guba

TO
toljaga22
13:16 13.09.2016.

guba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije