Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sajam tehnologije

Bug Future Show u zagrebačkom kinu Europa 28. siječnja

Bug Future Show
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
21.01.2016.
u 16:45

Najveće okupljanje ljubitelja tehnologije, novih uređaja i ICT trendova u Hrvatskoj, treći po redu Bug Future Show (BFS), održat će se u zagrebačkom kinu Europa 28. siječnja

Najveće okupljanje ljubitelja tehnologije, novih uređaja i ICT trendova u Hrvatskoj, treći  Bug Future Show (BFS), održat će se u zagrebačkom kinu Europa 28. siječnja, a organizatori očekuju najmanje 1500 posjetitelja.

Najavljujući ovogodišnji BFS u četvrtak na konferenciji za medije, glavni urednik informatičkog magazina Bug koji s partnerima organizira taj događaj Miroslav Rosandić, naglasio je kako posjetitelje kao i u prva dva izdanja očekuje cjelodnevno događanje uz niz vrhunskih audiovizualnih sadržaja i novih tehnoloških uređaja, pametnih telefona, tableta itd.

– Vjerujemo da ćemo i ove godine imati oko 1500 posjetitelja, a BSF se razlikuje od ostalih tehnoloških skupova po tome što je ulaz besplatan, ali je potrebna prijava na web stranicama – kazao je Rosandić.

Izvršni urednik Buga i direktor konferencije Dragan Petric najavio je da će ovogodišnji BFS pod sloganom "A New Time Zone" publiku odvesti u neku posve drugu vremensku zonu te prikazati najnovije tehnološke i elektroničke trendove s nedavno završenog svjetskog sajma CES u Las Vegas.

– Sa CES-a nam ove godine dolazi jedan od čelnih ljudi tog sajma Shawn G. Dubravac koji će održati uvodno predavanje o tome kako digitalna sudbina briše granice, a sve će vjerojatno iznenaditi i strastvenost poduzetnika Goranka Fižulića prema 3D printingu o čemu će govoriti na BFS-u, te predavanje matematičara Tonija Miluna o tome kako je sve već digitalizirano – izdvojio je Petric.

Na BFS-u će biti i dosta i zabavnih sadržaja, nagradnih igara, a posebnu prezentaciju imat će Hrvatski telekom (HT) kao glavni partner, čija je direktorica korporativnih komunikacija Nina Išek Međugorac na konferenciji za novinare najavila da će HT-ovi stručnjaci predstaviti trendove IP migracije odnosno konvergencije mobilnih i fiksnih mreža i usluga.

>> Bug Future Show srušio rekorde po broju tvitova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije