Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netko se zaigrao

Na Google Mapsu se pojavila bizarna slika, iz Googlea poručuju: Radimo na uklanjanju!

Android
Foto: Google Maps
1/2
24.04.2015.
u 16:35

Googleov glasnogovornik rekao je da je slika dodana uz pomoć Googleova softvera za uređivanje karata MapMaker

Na Google Mapsu, južno od pakistanskog grada Rawlpindija, pojavila se slika robota, koji izgleda poput loga Googleova operativnog sustava Android, kako urinira po logu konkurentskog Applea.

Zanimljivo je da vulgarna slika u vrijeme pisanja ovog teksta još uvijek nije uklonjena. Iz Googlea su poručili da rade na uklanjanju.

Nekoliko kilometara istočno nalazi se još jedna bizarnost, poruka "urezana" u šumu: "Googleova revizorska politika je sr...".

Business Insider piše da je Googleov glasnogovornik rekao kako je slika dodana uz pomoć Googleova softvera za uređivanje karata MapMaker.

>> Zaigrajte Pac-Man na ulicama gradova u Google Mapsu

>> Google Maps zamaglio sliku doma Andreasa Lubitza

Komentara 1

II
iifever2
17:45 24.04.2015.

hahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije