Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.02.2010. u 19:00

Stjepan Mesić na oproštajnom posjetu Istri ustvrdio je da nikad “nije učinio ni jedan gaf”. “Samo sam brzo reagirao, a vrijeme je pokazalo da sam uvijek bio u pravu”, skromno tvrdi “nepogrešivi”.

Stjepan Mesić na oproštajnom posjetu Istri ustvrdio je da nikad “nije učinio ni jedan gaf”. “Samo sam brzo reagirao, a vrijeme je pokazalo da sam uvijek bio u pravu”, skromno tvrdi “nepogrešivi”.

Ne viče načelnik zbog grobara, nego zbog sebe

Krešimir Gulić, načelnik općine Bistra, zabrinuo se zbog prijedloga zakona kojim bi se ograničile plaće u lokalnoj samoupravi. Gulića posebno zabrinjava što bi mjesnom grobaru plaća pala na 2200 kuna i pita se “gdje da ja nađem čovjeka koji će po svakom vremenu kopati grobove”. Imajući na umu broj umrlih u Bistri, kao i broj nezaposlenih, vjerojatno će se naći netko tko bi za ne pretežak posao mjesečno spremio u džep skromnu grobarsku plaću. Mnogo teže će ograničenje plaće podnijeti sam načelnik Bistre.

Šef svih zatvora vodi zagrebački aerodrom

Tonči Peović, direktor Zračne luke Zagreb, nije završio odgovarajući fakultet pa je valjda zbog kompenzacije sada zaposlio na mjestu svog zamjenika Ivana Damjanovića, magistra znanosti s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu, gdje je prijavio i teze za doktorat. Damjanović je bivši šef svih hrvatskih zatvora, a njegovo školovanje plaća Zračna luka, iako nije jasno što će stručnjak takvog profila na aerodromu.Pomozi, Bože!

Bagarićeva molitva za Hrvatski sabor i uspješnije sjednice

Ivan Bagarić, HDZ-ov predsjednik saborskog Odbora za Hrvate izvan Republike Hrvatske, izjavio je u washingtonskom hotelu Hilton za Hinu kako bi Hrvatski sabor, kao parlament zemlje u kojoj se većina građana izjašnjava kršćanima, trebao održavati molitve prije svakoga zasjedanja, pa bi onda i “sjednice bile uspješnije”. Ivan Bagarić je inače toliko neaktivan zastupnik u Saboru da u šesnaest dosadašnjih sjednica ovog saziva nije imao ni jednu jedinu zakonodavnu inicijativu. Uvaženom zastupniku Bagariću stoga predlažemo da se za početak pomoli za samog sebe kako bi njegov saborski mandat bio aktivniji i uspješniji.

Ključne riječi

Komentara 13

IG
ijel103@gmail.com
09:12 07.02.2010.

zbog toga nam je država na dnu ponora

Avatar ciril
ciril
12:58 06.02.2010.

Edi, jako,jako kasno si uvidio da predsjednik prica nebuloze. Jedino odlicje koje si novinar moze zasluziti je korektno i istinito pisanje, sto se za tebe nije moglo reci. Sada si se sjetio da bi predsjednika malo kritizirao, jer znas da je politicki mrtvac, ali na mrtvacima se ne izivljava (o mrtvacima sve najbolje), pa si i tu pogrijesio i jos jedan minus zaradio. Lijep pozdrav.

OB
-obrisani-
12:43 06.02.2010.

Citirat ću svog djeda :\" U njemu nema ničeg ljudskog.\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?