Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo domaće

Žirinovski: Rusima zabraniti odmor u Turskoj, Egiptu i Tajlandu

turist
Reuters
01.07.2011.
u 14:50

Hrvatska kao jedna od turističkih destinacija ruskih turista ne ulazi u kriterij "opasnih zemalja“ za Žirinovskog.

Vladimir Žirinovski, čelnik Liberalno-demokratske stranke u Rusiji, traži da se uvede zabrana turističkih putovanja u Tursku kako bi se smanjio broj nesretnih slučajeva ruskih turista. Stranka Žirinovskog predložila je da se napravi popis turističkih destinacija uz koje bi bilo označen "stupanj opasnosti“ za ruske turiste.

Osim toga predlažu da se obradi "mehanizam pružanja učinkovite pomoći“ građanima Rusije koji se u inozemstvu nađu u opasnosti, informira portal Nesru.com. Razlog je ove inicijative nedavni slučaj trovanja Rusa alkoholom niske kvalitete u Turskoj.  – Samo prošle godine 78 je turista umrlo u nesretnim slučajevima i tijekom kupanja u moru. Ove je godine isto, ali sada su još počeli trovati – tvrdi kontroverzni ruski političar.

– Uzimaju novac od naših turista, a ne jamče nikakve mjere sigurnosti. To traje već desetak godina. Bezobrazni su – oštro napada Tursku Žirinovski i navodi da od ruskih turista godišnje dobivaju 3 milijarde dolara. Osim Turske na popis "opasnih“ zemalja za Ruse Žirinovski želi upisati Egipat, Tajland, Vijetnam i Dominikansku Republiku. Hrvatska kao jedna od turističkih destinacija ruskih turista ne ulazi u kriterij "opasnih zemalja“ za Žirinovskog.

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:29 01.07.2011.

Ha,ha,ha , Zirinovski, ludi Ruski cionist. Sjecate li se kad je prijetio NATO-u tajnim oruzjem ako napadnu Srbiju. Ovdje prijeti kako ce potopiti CIJELI Japan. Zhirinovsky Threatens to Destroy the World Using Secret \"Tsunami-WMD\"-YouTube

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
15:34 01.07.2011.

. ..STOGA BRAĆO RUSI PUT POD NOGE i PRAVAC NAŠA CRVENA NDH. ..P.S.ŠLJIVOVICA i LOZA NAŠE CRVENE NDH ZZASIGURNO NIJE ŠKODLJIVA. ..MIG 29.iZZ CRVENOG VUKOVARA. ..

VR
vrc
20:39 01.07.2011.

hrvati bi ruske turiste a diplomatski okrecu leda slavenskoj rusiji i ljube d**e americi i prodaju se za saku dolara nejde to tako nemoze se sjediti na dvije stolice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije