Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neovisnost kosova

Vučića isprovocirao albanski premijer: Nikome ne dozvoljavam da ponižava Srbiju

aleksandar vučić
Foto: DPA/PIXSELL
10.11.2014.
u 14:54

Vučić je rekao i da ne zna kakve veze ima albanski premijer s Kosovom, dodavši da je Kosmet dio Srbije i da će to ponoviti i u Tirani, ali da neće provocirati domaćine.

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić ocijenio je provokacijom spominjanje 'neovisnog Kosova' na tiskovnoj konferenciji s albanskim premijerom Edijem Ramom koji je u zajedničkom obraćanju novinarima u Beogradu rekao da je "stvar Kosova gotova i da je ono nezavisno", javio je reporter Anadolije, piše

"Nisam očekivao da će albanski premijer govoriti o Kosovu i neću dozvoliti ovakvu provokaciju, rekao premijer Aleksandar Vučić, javlja RTS.

"Žao mi je što je Rama iskoristio ovu priliku govoriti o temi o kojoj se nismo dogovorili, ali moja je obveza ne dozvoliti da Srbiju itko ponižava", dodao je Vučić napominjujući kako je htio govoriti o budućnosti, a ne o prošlosti.

Vučić je rekao i da ne zna kakve veze ima albanski premijer s Kosovom, dodavši da je Kosmet dio Srbije i da će to ponoviti i u Tirani, ali da neće provocirati domaćine.

>>Nikolić otkazao put u Belgiju jer će tamo biti istaknute oznake Kosova

>>Savjetnik kosovskog premijera: Velikosrpske ideje još nisu ugašene

Komentara 105

Avatar oneworld
oneworld
15:19 10.11.2014.

Neovisno Kosovo to je gotova stvar.

DU
Deleted user
15:07 10.11.2014.

2:0 za Albaniju!!!

DU
Deleted user
15:15 10.11.2014.

Tko izgubi ima pravo da se ljuti! A ako je Vuk Drašković, za kojeg nitko u Srbiji neće garantirati da je pitome ćudi, jasno i razgovijetno izrekao da je Srbija zauvijek izgubila Kosovo i da tamo nema ni S od suvereniteta, što se sad tolika žuč prolila na albanskog premijera kad i on misli kao i Vuk Drašković, ex inostrani Srbije!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije