Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf 
tjedna

Vodio odbor za borbu protiv prostitucije, a sam uhićen u prostituciji

keith vaz
Foto: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL
11.09.2016.
u 18:31

Na snimci se vidi da traži od prostitutki da na idući susret donesu i drogu koju će on platiti

Britanski zastupnik, član oporbene Laburističke stranke Keith Vaz ovog je tjedna bio primoran dati ostavku na mjesto predsjednika parlamentarnog povjerenstva za unutarnju politiku zbog skandala s muškim prostitutkama.

Britanski mediji objavili su snimku na kojoj se vidi da Vaz, inače oženjen i otac dvoje djece, plaća seksualne usluge dvjema muškim prostitutkama. S njima se sastao u stanu koji je unajmio. Na snimci se vidi da traži od jednog od njih da mu na idući susret donese poppers, drogu koja se uzima na seksualnim zabavama, a nagovarao ih je i da nabave kokain koji će on platiti.

Vaz se pak u parlamentu zauzimao za zabranu poppersa pokaže li se da je štetan. Povjerenstvo za unutarnju politiku vodi istrage o imigraciji, zloporabi droge i prostituciji. Vaz je u priopćenju u kojemu najavljuje ostavku naveo da mu je iskreno žao što mora otići s dužnosti predsjednika povjerenstva za unutarnju politiku zbog, kako je napisao, nedavnih događaja koji tom tijelu onemogućuju nesmetan nastavak rada. Ovaj slučaj pokazuje da i u razvijenim demokracijama ima političara koji jedno govore, a drugo rade, a ne samo kod nas.

> > Uhićene prostitutke koje su na jahtama pružale seksualne usluge za 500 eura i nabavljale kokain

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
18:43 11.09.2016.

Je li gaf jer je općio s prostitutkama ili zato što je "slučajno" uhvaćen?

Avatar Roy Bean
Roy Bean
07:05 12.09.2016.

Primoravaju u Srbiju Bohutinski. Mislim da bi u Hrvatskoj bio prisiljen dati ostavku.

JS
jan-sobjeski
08:00 12.09.2016.

da, primoran! Svak se naziva novinarom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije