Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mađarski mediji

Viktoru Orbanu pojačali zaštitu zbog prijetnji povezanih s imigrantima

Viktor Orban
Foto: Reuters/PIXSELL
28.10.2015.
u 16:59

Mađarski dnevnik piše da je povećana zaštita Obrana i obitelji potrebna jer su sigurnosne službe otkrile terorističke prijetnje vezane za ilegalne imigrante

Razina osobne zaštite mađarskog premijera Viktora Orbana i njegove obitelji pojačana je na zahtjev mađarskog antiterorističkog centra TEK zbog ilegalne imigracije, izvještava mađarski dnevnik Magyar, prenosi DailyNews Hungary.

Dnevnik piše da je povećana zaštita Obrana i obitelji potrebna jer su sigurnosne službe otkrile terorističke prijetnje vezane za ilegalne imigrante. 

Bivši zamjenik direktora mađarske vojne obavještajne službe Jozsef Horvath kazao je da je pojačavanje zaštite za Orbana i obitelj dio sigurnosnog protokola te da TEK nije imao drugih opcija. 

Sve priče o izbjeglicama čitajte u našem specijalu Izbjeglička kriza.

>>Orban: Ograda je neuništiva, izbjeglice je ne mogu probiti

>>'Nemoguće je otvoriti granicu s Hrvatskom, izbjeglice neka šalju natrag u Grčku'

Komentara 13

ZI
zimerman
17:17 28.10.2015.

Ovo je dobar dokaz da islamisti kontrolisu naseljavanje izbijeglica u EU . Evo vidite cim im neko poremeti planove prijete mu smrcu pa makar to bio i legalno izabran predsijednik jedne demokratske drzave

DU
Deleted user
17:42 28.10.2015.

Bilo je samo pitanje vrijemena, cudi me da je jos uvijek ziv... Stao je na zulj mnogima: otplatio dug i isterao MMF, bankama (prvi je uveo krizni porez bankama), EU liberalima, muslimanima, multinacionalnim tvrtkama, otkupio i vratio elektroprivredu, vodoopskrbu ododoopskrbu od Francuza,Njemaca, zabranio strancima kupovinu zemljista etc.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
17:31 28.10.2015.

zastitnik svoje a evropske kulture-patriot!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije