Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNE SNIMKE

VIDEO Bez imalo srama: Kriminalci usred dana pljačkaju turiste u Rio de Janeiru

rio lopovi
Foto: screenshot/youtube
12.08.2016.
u 15:39

Turisti su kriminalcima najčešće mete

Sudeći prema stranici TripAdvisor, džeparoši i ulične krađe najveće su opasnosti s kojima se možete susresti u Rio de Janeiru.

Na stranici na kojoj se mogu pronaći preporuke i upozorenja vezana uz turističke destinacije također stoji kako je sigurnost u Rio de Janeiru u posljednje vrijeme poboljšana u pojedinim dijelovima grada. 

Navode i kako su se kriminalci fokusirali na one za koje procijene da su lake mete, a to dokazuju i posljednje snimke iz grada gdje se održavaju Olimpijske igre. Turisti su kriminalcima najčešće mete, a sudeći po snimkama, kriminalci na sve načine žele doći do svojeg plijena. 

>> U blizini Olimpijskog sela ubijen kriminalac koji je pokušao ukrasti sat

Komentara 6

JO
Jose Oklahoma
16:16 12.08.2016.

Ovi naši udbaši, indexaši, netovci.hr, esdepeovci i njima slični koji tvrde da u Hrvatskoj nije dobro i da odavde treba bježati neka smjesta odu u Brazil.

PV
petar.visak
16:21 12.08.2016.

Eskadroni smrti očito zakazali!

D1
da...100
16:58 12.08.2016.

Nabasali na stari vide sa youtube-a i napravili vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije