Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još se ne zna uzrok

Veliki požar u karaoke baru: Vatra se proširila na okolne zgrade, 13 osoba je poginulo

hanoja požar
Foto: Reuters/PIXSELL
02.11.2016.
u 08:30

Premijer Nguyen Xuan Phuc naredio je policiji da "ispita i pronađe uzroke požara" obećavajući "stroge" kazne.

U požaru koji je u utorak izbio u karaoke baru i proširio se na okolne zgrade u zapadnoj četvrti Hanoja poginulo je 13 osoba, izjavio je danas dužnosnik glavnog grada Vijetnama.

"Stotine vatrogasaca i policajaca uključeno je u gašenje požara", izjavio je The Chung, dužnosnik četvrti Cau Giay, smještene zapadno od velikog jezera u Hanoju. Spasioci su uspjeli svladati požar tijekom noći. Izbivši krajem popodneva, vatra se brzo proširila na okolne nastambe u toj vrlo gusto naseljenoj četvrti, dodao je The Chung, ističući da su ozlijeđena dva policajca.

Danas ujutro policijske ekipe pregledavala su lice mjesta. Na pločnicima su se nalazili brojni bicikli i motori izgorjeli pred pocrnjelim zgradama, ali se promet odvijao normalno u toj vrlo prometnoj ulici glavnog grada.

Premijer Nguyen Xuan Phuc naredio je policiji da "ispita i pronađe uzroke požara" obećavajući "stroge" kazne, piše na službenoj stranici vlade.

> > Izbio požar u privatnoj bolnici u Indiji, najmanje 19 osoba je poginulo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije