Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preračunao se

Veliki gaf poljskog ministra: 'Da nije bilo njega ovo nikada ne bismo saznali'

Witold Waszczykowski
Foto: Jens Büttner/DPA/Pixsell
12.01.2017.
u 12:50

- Bilo je tu političara iz karipskih država, među kojima su i Belize te San Escoba - kazao je Waszczykowski kojeg su odmah osudili korisnici društvene mreže

Poljski ministar vanjskih poslova Witold Waszczykowski kazao je da je poljsku diplomaciju doveo na višu razinu nakon susreta sa čelnicima 20-ak zemalja kako bi u zemlju uveo sigurnosno vijeće UN-a.

- Bilo je tu političara iz karipskih država, među kojima su i Belize te San Escobar - kazao je Waszczykowski kojeg su odmah osudili korisnici društvene mreže. Iako se na Twitteru pohvalio fotografijom iz San Escobara, činjenica jest da spomenuto mjesto uopće ne postoji. 

Naravno, korisnici interneta sve su pretvorili u veliku sprdnju i odmah izradili Twitter profil mjesta San Escobar zajedno sa izmišljenom zastavom i valutom. Vlasnici profila oslobodili su maštu i osmislili Ministarstvo poljoprivrede i zakonska prava za gay parove. 

Waszczykowski je pogrešku pokušao opravdati umorom. - Nakon što 22 sata provedeš u zrakoplovu i promijeniš nekoliko letova, ovakvi lapsusi su mogući. Zapravo sam mislio na državu Sveti Kristofor i Nevis - kazao je poljski ministar. 

>> Moody's: Pojačana politička neizvjesnost pritišće prognoze za kreditni rejting Hrvatske i Poljske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije