Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srušio se pod tušem

Umro pripravnik u banci nakon što je radio gotovo 72 sata 'u komadu'

Bank of America
Reuters/PIXSELL
20.08.2013.
u 19:51

Jedan bivši investicijski bankar potvrdio je da pripravnici znaju raditi i 14 sati na dan. Bankar, koji je želio ostati anoniman, kazao je Independentu da pripravnici znaju odraditi i 110 sati tjedno.

Mladi pripravnik u Bank of America Moritz Erhardt (21) umro je nakon što je tri dana zaredom radio do 6 sati ujutro u londonskom uredu te banke, piše Independent.

Moritz je bio na studentskoj razmjeni iz Njemačke na Sveučilištu u Michiganu te je pripravnički staž odrađivao u londonskom uredu Bank of America. Umro je sedam dana prije nego što je trebao završiti ljetni pripravnički staž.

Student ekonomije navodno je bolovao od epilepsije te se srušio pod tušem u studentskoj sobi u istočnom Londonu te je umro. Pod tušem ga je pronašao muškarac s kojim je zajedno živio u stanu. Jedan bivši investicijski bankar potvrdio je da pripravnici znaju raditi i 14 sati na dan. Bankar, koji je želio ostati anoniman, kazao je Independentu da pripravnici znaju odraditi i 110 sati tjedno.

>>Od 2008. u EU zatvoreno više od 20 tisuća poslovnica banaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije