Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrew Madoff

Umro i drugi sin Bernieja Madoffa

Andrew Madoff
Foto: Screenshot Youtube
03.09.2014.
u 23:44

Stariji sin Mark počinio je samoubojstvo 2010.

Andrew Madoff, sin financijaša i osuđenog prevaranta Bernieja Madoffa, preminuo je danas u 49. godini nakon duge borbe s rakom, izvijestio je njegov odvjetnik, prenosi Reuters.

- Umro je mirno u bolnici, okružen svojom obitelji - priopćio je Martin Flumenbaum.

Madoffu je rak dijagnosticiran 2003. godine i bio je u remisiji, no vratio se 2012. godine, za što je Madoff krivio stres zbog uhićenja njegova oca.

- Nikada mu neću oprostiti što je učinio. On je za mene već mrtav - rekao je 2013. godine.

Bernie Madoff odslužuje 150-godišnju zatvorsku kaznu zbog velike prijevare koja je investitore stajala milijarde dolara. Njegov stariji sin Mark počinio je samoubojstvo 2010. godine, s 46 godina, na drugu godišnjicu očevog uhićenja. Madoff je u razgovoru za CNN prošle godine rekao da osjeća odgovornost zbog Markove smrti.

– Odgovoran sam za smrt svog sina Marka i to je vrlo, vrlo teško. Živim s time. Živim s kajanjem, boli koju sam uzrokovao svima, posebno svojoj obitelji, i žrtvama - rekao je tada Bernie Madoff. On i njegova supruga Ruth nisu imali druge djece.

>> Madoff i njegova supruga otkrili da su se pokušali ubiti zbog skandala

Komentara 4

QU
queta
00:55 04.09.2014.

Meanwhile in Croatia: Toni Centinski na naslovnici Glorie...

MX
Mister X
10:40 23.01.2015.

investitore stajala milijarde dolara. Koja Mafija sama država sigurno je jedano da nije mogao pojesti te sve novce i samo neka se vrate pravim vlasnicima i nitko nije ništa izgubio ... Ali bankovska mučke bez novaca ( samo pisanjem brojevaeva ) i onda se izgube izgubi nešto što ne postoji to je teško potom nadoknaditi kad ga nije nikada ni postojalo ! Pametna mafija žrtvovala jednoga jedinoga čovjeka kao krivca za bezbrojne nepostojeće milijarde ...

CV
cvijece
06:46 04.09.2014.

Ništa ne sjaji kao što sjaji laž i obmana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije