Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvještavali o sukobima

Ukrajinske snage otele britanskog novinara i još trojicu pripadnika medija

britanski novinar Graham Philips
Foto: Graham Philips.com
23.07.2014.
u 15:03

Posljednji kontakt s novinarom Grahamom Phillipsom bio je noćas oko dva sata poslije ponoći kada je poslao SMS-poruku u kojoj je pisalo: "Sve je u redu."

Nakon što je izgubljen svaki kontakt s britanskim novinarom koji je izvještavao o sukobima iz istočne Ukrajine, otkriveno je da je Graham Philips jedan od četvorice muškaraca koje su otele ukrajinske vojne snage, piše RT.

Posljednji kontakt s novinarom Grahamom Phillipsom bio je noćas oko dva sata poslije ponoći kada je poslao SMS-poruku u kojoj je pisalo "sve je u redu", a nakon toga otišao je u područje intenzivnih sukoba oko zračne luke u Donjecku. Glavna urednica ruskog RT-a Margarita Simonyan objavila je na svom Twitter-profilu da je novinar nestao i da su sve informacije koje mogu pomoći pri njegovu pronalasku dobrodošle.

Iz RT-a objavili da su upozoravali Philipsa da ne ide na to opasno područje, ali Philips je, sudeći prema objavama na društvenim mrežama, ipak otišao. Prema posljednjim informacijama, oteta su četiri muškarca, pripadnika medija, koji su izvještavali o sukobima u Ukrajini.

 

 

 

Komentara 6

ST
stomugromova
15:07 23.07.2014.

Ako je tamo bio sa značkom RT,onda će ga tretirati kao ruskog špijuna.

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
16:34 23.07.2014.

Pozivamo ih da iskazu dobru volju i otmu Mesica i Karamarka. Za pocetak... Dalje cemo lako

MN
Marijan Nikic-Pejic
17:12 23.07.2014.

biti ce da je i za ovo Putin kriv. Ako ne vjerujete nazoviti onog amera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije