Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Egzistencijalne borbe

Ukrajinska djeca na odmoru od rata

Foto: DW video screenshot
13.02.2015.
u 09:41

djetinjstvo tamošnjih mališana obilježeno je nasiljem i smrću

Svi mi želimo da nam djeca pohađaju dobru školu u kojoj će učiti, pritom se zabavljati, uživati u svome djetinjstvu te kad-tad postati odgovorni i samosvjesni odrasli ljudi. Međutim, u dijelovima Ukrajine u kojima se vode žestoke borbe ljude muče brige mnogo egzistencijalnije prirode. Naime, djetinjstvo tamošnjih mališana obilježeno je nasiljem i smrću. Neka od te djece nedavno su imala priliku otići na odmor od rata, na izlet u mir, u Njemačku.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar viki_nuland
viki_nuland
16:11 13.02.2015.

Je li im kralj cokolade ili njegov pajdas Yats platio put, s obzirom da su im oni i priredili "bombasko" djetinstvo.

ZO
Zoko
21:55 13.02.2015.

Super komentar!!! Usput Pošenko još uvijek prodaje svoje slatkiše u Rusiji, bez srama kao što bez srama sad izjavljuje da ono što je potpisao neće sprovesti. Takvi su Hohli, okreni se i zabit će ti nož u leđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije