Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za novac i alkohol

Uhitili 17-godišnju 'madam'. Organizirala prostituciju u srednjim školama

prostitutka
Foto: ilustracija
26.11.2014.
u 10:49

Vlasti su slučaj otkrile kada su se četiri učenika požalila školskim djelatnicima da ih je 17-godišnjakinja uz pomoć prijatelja pokušala vrbovati početkom listopada

Američka policija privela je 17-godišnju učenicu Alexu Nicole de Armas koja je u dvije srednje škole u Sarasoti na Floridi organizirala prostituciju. Priveden je i 21-godišnji John Mosher jer se seksao sa 15-godišnjakinjom za što je platio 40 dolara i dao bocu alkoholnog pića. Policija je priopćila da će uskoro uhititi i treću osobu koja je sudjelovala u zločinu, javlja NY Daily News.

Vlasti su slučaj otkrile kada su se četiri učenika požalila školskim djelatnicima da ih je 17-godišnjakinja uz pomoć prijatelja pokušala vrbovati početkom listopada.

– Zašto bih podvodila starije prostitutke kad imam mlade i svježe koje mogu prodati? Radit ću ovo sve dok je zarada dobra – napisala je De Armas u jednoj poruci poslanoj svom "poslovnom partneru" na Facebooku.

Djevojka je sve aranžmane ugovarala preko društvenih mreža jer nije imala mobitel. Pregledavajući njezine poruke, policija je pronašla i cjenik usluga. Oralni seks naplaćivala je od 50 do 70 dolara dok je seks s djevicom koštao 100 dolara.

Djevojke je vrbovala u tri srednje škole, a 15-godišnjakinja koja je spavala s Mosherom policiji je kazala da to nije učinila dobrovoljno već da ju je on prisilio.

Nadležni i dalje istražuju i tragaju za ostalim žrtvama. Nisu isključena nova privođenja.

>>Obrušila se na mlađe kolegice: Ne morate izgledati kao prostitutke

>>Novinarka priznala: Ja sam elitna prostitutka, zaradim 28.000 kn na noć

Komentara 11

DU
Deleted user
14:24 26.11.2014.

Tako mlada a tako poduzetna.

Avatar nenohname
nenohname
12:33 26.11.2014.

-svaka zarada od bilo kakvog posla je bolja od lopovluka !

CH
chemica
13:38 26.11.2014.

Ha, ha, ha. Sad ju je još i prisilio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije