Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preskupa šala

Zbog ovog tvita uhićena tinejdžerica

tvit
Foto: Vooneni Blog screenshot
1/3
14.04.2014.
u 18:28

U nedjelju ujutro tinejdžerica 'Sarah' navodno je objavila tweet upućen American Airlinesu u kojem je pisalo 'Hello, moje ime je Ibrahim i iz Afganistana sam. Dio sam Al Qaide i 1. lipnja učinit ću nešto zaista veliko, bok'.

Tinejdžerica iz Nizozemske uhićena je u svom domu u Rotterdamu jer je na Twitteru objavila terorističke prijetnje kompaniji American Airlines, javlja Business Insider.

U nedjelju ujutro tinejdžerica 'Sarah' navodno je objavila tweet upućen American Airlinesu u kojem je pisalo 'Hello, moje ime je Ibrahim i iz Afganistana sam. Dio sam Al Qaide i 1. lipnja učinit ću nešto zaista veliko, bok' , na što joj je kompanija također na Twitteru odgovorila da ovakve prijetnje shvaćaju ozbiljno te da će njezinu IP adresu i detalje proslijediti FBI-ju.

Nakon što je tinejdžerica vidjela poruku nastavila je tweetati tijekom dana. U jednom tvitu napisala je da se samo šalila, a njezin račun koji je kasnije izbrisan s Twittera dobio je brojne sljedbenike.

>> Upozorenje! Dečki koji puno tvitaju, više i 'cheataju'

Komentara 3

Avatar tajar
tajar
18:42 14.04.2014.

Ne može reći da nije upozorena!

HR
hrxxx111
20:35 14.04.2014.

tko ju je uhitio i ispitao ?

MI
miko2312
18:13 15.04.2014.

haha ne kuzim, sta ona rekla da ce napraviti nesto veliko, ja konto na pocetku da je ona izjavila da ce srusiti avion, u komentaru ne pise nista sto moze naslutiti da ce ona srusiti avion, napasti zracnu luku itd, jedino sto je spomenila al qaidu haha, mozda je likusa mislila da ce kupit kartu za bahame pod tim nesto veliko, a mozda je i tjela dat neku donaciju, a oni odma je uhapsili hahaha, al qaida haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije