Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Uhićen mladić koji je pucao na Bijelu kuću iz kalašnjikova

white house
Reuters/PIXSELL
Autori: kh/VLM, mvi/VLM
16.11.2011.
u 08:03

Metak je probio stakleni prozor i zaustavio se u zaštitnom staklu, a još je jedan pronađen u dvorištu predsjedničke rezidencije

Američka policija uhitila je danas u Pennsylvaniji 21-godišnjeg Oscara Ortega-Hernandeza koji je u petak ispalio jedan metak u Bijelu kuću, javlja FoxNews.  

Naime, tajna služba je pronašla metak koji je razbio stakleni prozor na Bijeloj kući i zaustavio se u zaštitnom staklu. Metak je pronađen jučer rano ujutro prema lokalnom vremenu, potvrdio je jedan od agenata te dodao kako je još jedan metak pronađen ispred same Bijele Kuće.

Tajna služba još uvijek istražuje pucnjavu koja se još u petak dogodila nedaleko od Bijele kuće.

Osumnjičenog mladića policija već ima u evidenciji u Idahu, Utahu i Texasu, a sumnja se kako je mentalno bolestan.  

Puška AK-47 pronađena je u petak navečer u napuštenom vozilu nakon što su agenti oko 21 sat po lokalnom vremenu čuli pucnjavu na Aveniji Constitution 800-tinjak metara od Bijele kuće.

Inače, američki predsjednik Barack Obama i prva dama Michelle Obama u vrijeme pucnjave bili su u Kaliforniji odakle su otputovali na Havaje kako bi prisustvovali Azijsko-pacifičkom forumu o ekonomskoj suradnji. Vijest o otkrivenom metku odjeknula je SAD-om nedugo nakon što je predsjednik Obama sletio u Australiju u kratki službeni posjet.

 

Komentara 27

UK
Ugo Kajvez
09:14 16.11.2011.

Ako se ništa bitno ne promijeni u društvu te zemlje vjerojatno će prije ili kasnije doći do građanskog rata i time ispuniti predviđanja onog rusa o raspadu SAD-a ............

BG
bijesna glista
09:32 16.11.2011.

Hm Ameri su suludi. Već godinama nema invazije izvanzemaljaca, napada rusa na istočnu obalu, atomske bombe kod Sadama, i sličnih pizdarija kojima tajne službe opravdavaju svoje trošenje novaca. Slijedeći su susjedi - Meksikanci. Dripac diler ispalio par metaka blizu nedodirljiveve lokacije i sad će tajne službe trošiti lovu na istragu gluposti. Imaju i SAD svoje cicatelje državnog proračuna, a ne samo hrvatići.

EU
eurobanana
09:12 16.11.2011.

Obama i Osama . . jako omiljeni ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije