Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz naselja Divo

U Makedoniji uhićeni suradnici terorističke skupine

specijalci Francuska
Foto: Reuters/PIXSELL
15.10.2015.
u 11:40

Akcija će biti nastavljena i danas na području Skoplja i Kumanova

Jake policijske snage uz podršku helikoptera, jutros rano su sprovele akciju u skopskim i kumanovskim selima, javlja B92 pozivajući se na makedonske medije. 

 – Jutros je počela opsežna akcija za pronalaženje i uhićenje suradnika kriminalističko-terorističke grupe iz naselja Divo. Već je privedeno njih nekoliko i sukladno dogovoru s nadležnim organima za borbu protiv organiziranog i teškog kriminala, oni će odmah biti odvedeni pred nadležnog suca, potvrđeno je iz makedonske policije. 

Akcija će biti nastavljena i danas na području Skoplja i Kumanova. 

Neslužbeno, u akciji u Tanuševcima je uhićen F. Osmani koji je pomagao grupi u naselju Divo čiji je otac također bio dio te kriminalno-terorističke grupe koja je u svibnju pucala na pripadnike kumanovske policije.

>> 'Zapad će morati shvatiti da nema dobrih terorista'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar superhik74
superhik74
14:36 15.10.2015.

Pokusaj jos jedne "obojene revolucije" ubacivanjem terorista ?

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
22:00 15.10.2015.

Nije to ništa, dobit će "freedom fighteri" azil u EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije