Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka iz pakla

U kupaonici punoj fekalija godinu dana držala zaključanog dječaka (12) koji je pao na samo 13 kg

Brandy Kay Jaynes
Foto: Purgatory Correctional Facility
11.01.2017.
u 08:56

Dječak je imao samo 13 kilograma, što je prosječna težina dvogodišnjeg djeteta te nije mogao sam stajati na nogama

Pothranjen i zaključan u prljavoj kupaonici pronađen je 12-godišnji dječak čija je majka Brandy Kay Jaynes (36) u ponedjeljak uhićena u Toquervilleu u američkoj saveznoj državi Utah.

Majka je uhićena s optužbom za zlostavljanje djeteta, a dječaka je pronašao njegov otac. Vjeruje se kako ga je majka u kupaonici držala zaključanog godinu dana, piše Daily Mail.

Dječak je imao samo 13 kilograma, što je prosječna težina dvogodišnjeg djeteta te nije mogao sam stajati na nogama. Istražitelji vjeruju kako ga je majka cijelo vrijeme držala u mraku jer je prekidač za svjetlo bio oblijepljen ljepljivom trakom.

Kupaonica u kojoj je dječak živio bila je prekrivena fekalijama, a WC školjka bila je toliko puna da se u njoj nije nazirala voda.

Dvojica dječakove braće otkrila su u policiji kako je 12-godišnjak u kupaonici bio zaključan godinu dana, a da s njim nisu razgovarali šest mjeseci.

Liječnici su pak kazali kako je to najgori slučaj pothranjenosti koji su ikad vidjeli.

U kupaonici je pronađen i monitor za bebe preko kojeg su komunicirali s dječakom odnosno govorili mu što može raditi. 

>> Majka iz pakla: Uhićena jer je dvogodišnju kćer stavila u pećnicu

Komentara 3

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
10:52 11.01.2017.

Žalosno je tko sve majkom može postati i zvati se. Ona nije majka već monstrum.

UN
una1
12:47 11.01.2017.

Žao mi je djeteta, ostatak što se odnosi na "majku" radije ću preskočiti. Užas...

OS
osica
12:58 11.01.2017.

"Pročitala sam samo naslov, članak ne . Munstrume ne čitam jer ohrabruju druge." Uvijek znam rećI: mile mi se dijeca, starci i životinje, jer su svi bespomoćni suprotstaviti se monstrumima. Uvijek me rastuže takve vijesti, pokvare mi dan. Nisam nasilna,ilna, ali da mi je u blizini "vjerojatno bih je počupla svom staračkom snagom, pa makar mi bilo posljednje".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije