Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen osumnjičenik

U Berlinu pronađeno tijelo otetog 4-godišnjeg dječaka iz BiH

Foto: Reuters/PIXSELL
29.10.2015.
u 13:49

Tijelo dječaka Muhameda pronađeno je u automobilu 32-godišnjeg muškarca koji je jutros uhićen

Njemačka policija uhitila je osumnjičenika za otmicu četverogodišnjeg izbjeglice iz BiH koji je nestao ranije ovog mjeseca, javlja AP.

Tijelo dječaka Muhameda pronađeno je u automobilu 32-godišnjeg muškarca koji je uhićen jutros, a policija javlja da će identitet djeteta biti potvrđen nakon autopsije.

Podsjetimo, dječak je nestao 1.listopada, a taj dan bio je s majkom, sestrom i bratom ispred Državnog zavoda za zdravstvo i socijalnu skrb u Berlinu.

>>  'Odmah počni s pripremama za postavljanje ograde na granici s Hrvatskom'

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:01 29.10.2015.

izbjeglica iz BiH?!? pa zar nije rat završio 1995. g., prije 20 godina, izbjeglice od čega?

IM
Immanuell
14:42 29.10.2015.

Ubio je dijete od 4 godine? Odmah zatući bilo čime što se nađe pri ruci! Bolesni smrad.

MG
milerazbojnik@gmail.com
14:52 29.10.2015.

koji je to bolesni retardinjo da još vozi mrtvo tjelo mdjeteta sad se tek vidi ..--da nije valjda po nekoj religioznoj nakani još i s mrtvim nešto nakanio radit ,jednom rjećju ćovjek je najveće zlo ovog planeta ,ubija iz mržnje koristi i svakojakih pobuda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije