Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ČLANKA

Twitter preplavile fotografije Trumpa u kućnom ogrtaču

Donald Trump
Foto: Ron Sachs/DPA/PIXSELL
1/3
07.02.2017.
u 09:58

- Mislim da predsjednik ne posjeduje kućni ogrtač; definitivno ga ne nosi - rekao je glasnogornik Bijele kuće

Twitter su preplavile fotografije američkog predsjednika Donalda Trumpa u kućnom ogrtaču nakon što je glasnogovornik Bijele kuće Sean Spicer rekao da ga Trump ne posjeduje. Spicerova izjava zapravo je reakcija na članak New York Timesa u kojemu se navodi da Trump u Bijeloj kući gleda televiziju u kućnom ogrtaču.

Timesov članak navodi kako se Trumpovi pomoćnici sastaju u mraku jer ne mogu shvatiti kako rade prekidači za svjetlo te da Trump tumara neistraženim dijelovima Bijele kuće kada ne gleda TV u kućnom ogrtaču ili ne telefonira. Trumpu se članak nije baš svidio pa je napao novine na Twitteru.

- Propadajući New York Times morao se ispričati svojim pretplatnicima zbog lošeg izvještavanja o mojoj pobjedi na izborima. Sad su gori! - napisao je Trump na svojoj omiljenoj društvenoj mreži.

 

Reagirao je i Spicer, koji je zatražio ispriku od novina zbog članak koji je, kako kaže, prepun pogrešaka i laži.

- Mislim da predsjednik ne posjeduje kućni ogrtač; definitivno ga ne nosi - rekao je Spicer.

Na njegove riječi reagirali su tviteraši objavom starih fotografija na kojima Trump pozira u bijelom kućnom ogrtaču.

- Trump ima hotele. Svaka soba ima kućni ogrtač. Vjerojatno postoji skladište puno kućnih ogrtača. Definitivno ima kućni ogrtač - napisao je jedan korisnik.

 

>> Trump optužio medije da prešućuju terorističke napade

>> Trump ima poruku za 'radikalne islamske teroriste': 'Amerika i njezini saveznici će vas pobijediti'

Komentara 1

BI
bijelocrveni
10:32 07.02.2017.

Danas je pljuvanje i izrugivanje nekoga postalo najnormalnija stvar, čak i potreba, a novinari prednjače u tome. Sumrak civilizacije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije