Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ SE NASTAVLJA

Trump uzvraća udarac: Madonna je odvratna, Alec Baldwin je katastrofa, grozan je

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
27.01.2017.
u 10:04

Trump je stao u obranu svog sina Barrona

Novi američki predsjednik Donald Trump u novom je intervju za televizijsku kuću Fox uzvratio na kritike na svoj račun i napao celebrityje kao što su Madonna i Alec Baldwin.

Madonna je, podsjetimo, napala Trumpa u svom govoru na nedavnom maršu žena u Washingtonu te sugerirala da bi Bijelu kuću trebalo dići u zrak. Slavna pjevačica poslije je rekla da je to izvučeno iz konteksta.

– Iskreno, ona je odvratna. Mislim da si je jako naškodila. Mislim da je naškodila cijelom tom pokretu – rekao je Trump u razgovoru s voditeljem Seanom Hannityjem, svojim simpatizerom.

Osvrnuo se i na objavu jedne od autorica skečeva za popularnu emisiju Saturday Night Live na Twitteru. Katie Rich napisala je na privatnom računu na dan inauguracije da će Trumpov sin Barron biti prvi američki školski napadač koji se školuje kod kuće. Trump je pritom napao i poznatog glumca Aleca Baldwina, koji ga je glumio u SNL-u.

– Osoba iz Saturday Night Livea bila je grozna. To je show koji propada, nije smiješan. Alec Baldwin je katastrofa. Grozan je u tom showu, ne smeta mi malo humora, ali to je grozno. Ali da NBC napada mog 10-godišnjeg sina... To je sramota – rekao je Trump.

– On je sjajan dječak. I nije mu to lako. Vjerujte mi – dodao je.

>> Kreće zatopljenje odnosa? Trump i Putin u subotu će razgovarati

>> Steinmeier o Trumpu: On je propovjednik mržnje, bujanje nacionalizma velik je problem

Komentara 23

BU
bujad
10:24 27.01.2017.

Napadaju ga pedofili i osobe bez morala.

DU
Deleted user
12:10 27.01.2017.

Čudno da VL i ostali Hr novinari nisu prepisali kada Trump kaže novinaru * zašto mediji tako ne prate i povorku hoda za život *

AR
arwin
11:23 27.01.2017.

Sad su svoje monstruozno i sotonsko lice pokazali ti samozvani humanisti, ljevičari i borci za razna ljudska prava. Među tim takozvanim umjetnicima koje propagandna mašinerija forsira većina su narkomani, alkoholičari i perverznjaci različitih oblika. A Hollywood ih je predstavio kao moralne vertikale prema kojima bi se ljudi trebali ravnati i uvažavati njihove nastrane i bolesne stavove. Trump ih je razotkrio pa sada bjesne kao da sam nečastivi progovara iz njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije