Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki izbori

Trump: Ne trebaju mi više debate, idem skupljati novac veteranima

Donald Trump
Reuters/PIXSELL
28.01.2016.
u 07:00

Donald Trump neće na debatu uoči prvih predizbora republikanaca zato što se Fox News sprdao s njime i jer ima golemu prednost

Samo četiri dana prije prvih predizbora, onih koji će se održati u Iowi, ankete među republikanskim biračima pokazuju da je Donald Trump u osnovi nepobjediv. On ima 42 posto potpore, dok njegov najozbiljniji protukandidat Ted Cruz ima svega 19 posto.

Trump je također kazao da se neće pojaviti na sučeljavanju koje uoči početka predizbora organizira Fox News. Kao glavni razlog njegov glasnogovornik navodi da je on kandidat koji je u jasnoj prednosti i kako u osnovi takva sučeljavanja njemu više ne trebaju jer je u proteklih šest debata odgovorio na više pitanja nego svi njegovi protivnici zajedno. No postoji i jedno priopćenje Fox Newsa koje je Trumpa jako razljutilo.

“Doznali smo od jednog tajnog izvora da će Trumpa, postane li predsjednik, i ajatolah i Putin tretirati nepravedno. Taj opaki izvor također nam je rekao da Trump ima svoj vlastiti tajni plan da članove svoga kabineta zamijeni svojim pristašama na Twitteru i da njih pita treba li se on uopće sastati s tim ljudima”, piše u priopćenju Foxa. Nakon toga Trump je samo poručio da će umjesto TV debate nazočiti akciji prikupljanja novca za ratne veterane.  

>> Trump i primitivni konzervativizam mogli bi rastočiti republikance 

>> Trump objavio prvi TV spot u kojem poziva na privremenu zabrana ulaska muslimana u SAD

Komentara 18

PA
pajokola1
07:37 28.01.2016.

Bravo Trump,tako se cijene ratni veterani (branitelji) ,čovjek ide skupljati novac za veterane,a ne ovi naši ,ko fol nema novca za braniteljska prava a onda čitaš kojim su sve udrugama silni milioni podijeljeni iz proračuna,Npr:LGBT udruga Domino je u protekle 4 godine od Ministarstva kulture dobila više od 2 milijuna kuna.

DM
dr_max
07:10 28.01.2016.

Da je i nama kandidata koji imaju love i ne duguju usluge, a patriotizam su. Letjeli bi kmeri u pm...

IB
istina_boli
12:09 28.01.2016.

Elita ce Trampa ili prevarit i dat pobjedu Hilltlerusi ili ce ga jednostavno likvidirat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije