Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga

Sumnja u istjecanje plina dovela policiju do kiselog kupusa

kiseli kupus
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
20.12.2015.
u 08:37

Istraga je pokazala da u zgradi nema plinskog grijanja i da sumnjivi vonj zapravo dolazi iz susjednog stana gdje je za ručak bio kiseli kupus.

Muškarac na jugoistoku Njemačke koji je pozvao policiju zbog sumnje u istjecanje plina u zgradi u kojoj stanuje zapravo je osjetio miris kiselog kupusa koji se kuhao u susjedovu stanu.

Policija, mjesni vatrogasci i bavarski Crveni križ došli su u tu zgradu u bavarskom gradu Waldkraiburgu u petak tijekom noći kako bi utvrdili je li doista riječ o istjecanju plina, ali njihovi uređaji nisu pokazivali prisutnost plina u zraku.

Istraga je pokazala da u zgradi nema plinskog grijanja i da sumnjivi vonj zapravo dolazi iz susjednog stana gdje je za ručak bio kiseli kupus.

>>Plin nekontrolirano istjecao na benzinskoj, zatvorena prometnica

Komentara 5

MA
malaplava
11:04 20.12.2015.

sigurno neki jaran gastarbajter..možda je bilo i koje rebarce u kupusu..

OB
Objektivno...
09:45 20.12.2015.

ha, ha, ha... ne znam jel bavarski Crveni križ kuha kiseli kupus. Ali znam da sam za ono što je jedan naš Crveni križ kuhao mojoj djeci dok su bila u Školi u prirodi morao "masno" platiti kao da su jeli u osrednjem restoranu. Btw., za iznos u kešu koji sam platio učiteljicama djece nisam nikada dobio račun ni od Škole ni od Crvenog križa. Nešto mi i tu "smrdi"... vjerojatno na kiseli kupus?

GI
gilesfra007
12:10 20.12.2015.

Objektivno..., ......kakve veze ima ova prica s Crvenim krizem i ruckom tvoje djece? Daj se drzi teme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije