Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u Rajlovcu

Suljagić: 'Dvojica vojnika OS BiH ubijena su na poslu, u uniformama kada se nisu mogli braniti'

Ubijeni vojnici
Foto: screenshot/youtube
19.11.2015.
u 07:29

"Naši vojnici su u mirovnim misijama u svijetu, gdje nismo imali nijednu žrtvu. Žalosno je da su ovi vojnici ubijeni na poslu kada se nisu mogli ni braniti", rekao je Suljagić.

– Ovo je težak dan za Oružane snage BiH, za sve nas i za ovu zemlju – izjavio je jučer novinarima zamjenik ministra obrane Emir Suljagić nakon sastanka u zgradi Savjeta ministara BiH, a nakon što su u sinoćnjem napadu u Rajlovcu poginula dva vojnika Oružanih snaga. 

Rekao je da su vojnici ubijeni na poslu, u uniformama, kada se nisu mogli ni braniti, piše Nezavisne.com

– Naši vojnici su u mirovnim misijama u svijetu, gdje nismo imali nijednu žrtvu. Žalosno je da su ovi vojnici ubijeni na poslu kada se nisu mogli ni braniti – rekao je Suljagić.

U zgradi Savjeta ministara BiH u ponoć je održan sastanak u vezi s napadom u kojem su poginula dva vojnika Oružanih snaga BiH. Riječ je o vojnicima Arminu Salkiću (1989.) iz Viteza i Nedeljku Radiću (1981) iz Nevesinja.

>>Pucao u kladionici i po autobusu u Sarajevu, ubio dva vojnika pa počinio samoubojstvo!

Komentara 14

ZG
zgblabla
08:18 19.11.2015.

i vi dragi moji bosanci bi trebali doći pameti dok nije kasno...je rešavajte TO u početku jer svako guranje pod tepih skupo će vas i nas koštati...kaj bute i vi bežali u EU????

MO
mobitel20
09:59 19.11.2015.

Kao,ne znaju je li terorizam ?! Bradonja u kratkim hlacama s automatskom puskom napravi sacekusu za vojnike kod vojarne i ne, nije sigurno da je terorizam...mozda se isao udvarati djelatnici, pa bio ljubomoran na ovu dvojicu...sve je u Saraj'vu moguce. Aj ca pameti...

UM
umnjak
08:03 19.11.2015.

Kako na poslu u kladionici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije