Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BMW se zabio u bager

Strava kod Mostara: U prometnoj nesreći poginule tri osobe

nesreća
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
01.01.2017.
u 14:56

BMW bosanskohercegovačkih prometnih oznaka najprije je udario u bager koji se kretao u pravcu naselja Buna, nakon čega se od siline udarca odbio i naletio na automobil marke Audi koji je dolazio iz suprotnog smjera

Tri osobe su poginule, a dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u jutarnjim satima dogodila južno od Mostara, izvijestili su iz ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske  županije.

Nesreća se dogodila u 06.15 kada je vozilo marke BMW bosanskohercegovačkih prometnih oznaka najprije udario u bager koji se kretao u pravcu naselja Buna, nakon čega se od siline udarca odbio i naletio na automobil marke Audi koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Tri osobe koje su bile u vozilu BMW-a su na licu mjesta preminule. Kako bi došli do unesrećenih hitne službe i vatrogasci morali su rezati dijelove vozila. Poginule su osobe srednje životne dobi, a iz policije nisu naveli njihov identitet osim da se radi o bosanskohercegovačkim državljanima. Vozač automobila marke Audi i bagera zadobili su lakše tjelesne ozljede.

Očevid je na mjestu nesreće potrajao više sati i u prekidu je bio promet magistralnom cestom koja od Mostara vodi prema Čapljini.

> > U Passat strpali čak 12 osoba i doživjeli prometnu nesreću. Dvije osobe su poginule, 5 djece je ozlijeđeno

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar serafina
serafina
16:21 01.01.2017.

Vozio bager na Novu Godinu .

TO
tovaravot
15:40 01.01.2017.

Bila je jucer nesreca i u Finskoj, no nisam nigdje vidio vijest o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije