Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNITED AIRLINES

Stjuardese nisu imale gdje sjesti pa su putnika istukle i izbacile van

izbacivanje united airlines
screenshot/youtube
12.04.2017.
u 08:37

Liječnik je morao biti na poslu idući dan pa nije želio biti volonter za sjedalo. Deset minuta kasnije vratio se sav krvav, objavio je na Twitteru putnik Jayse D’Anspach.

Nevjerojatna brutalnost zabilježena je na letu United Airlinesa iz Chicaga u Louisville kada je jedan od putnika nasilno izvučen iz zrakoplova. Cijeli događaj zabilježili su ostali putnici i snimke objavili na društvenim mrežama, pa je kompanija zasuta negativnim komentarima. Kako piše BBC, let United Airlinesa bio je pun pa stjuardese nisu imale gdje sjesti kako bi se prevezle i idući dan pojavile na poslu. Kako nitko od putnika nije želio ustupiti četiri mjesta, zaposlenici zračne tvrtke odlučili su sami odrediti tko će biti izbačen. Izbor je pao na jednog liječnika i njegovu suprugu, a liječnika su nasilno izvukli zaštitari tvrtke.

“Liječnik je morao biti na poslu idući dan pa nije želio biti volonter za sjedalo. Deset minuta kasnije vratio se sav krvav. Držeći se za leđa, vikao je da se mora vratiti kući”, objavio je na Twitteru putnik Jayse D’Anspach.     

>> Putnici ogorčeni kada su shvatili zbog čega djevojčicu (10) ne puštaju u zrakoplov poznate aviokompanije

>> Pilot i kopilot posvađali se tijekom leta te odbili prizemljiti avion

Ključne riječi

Komentara 5

TO
tovaravot
09:41 12.04.2017.

Naslov indicira da su stjuardese istukle putnika

CU
cupus
12:26 12.04.2017.

Tipicno americki...imas prava dok meni ne zatrebaju..

SM
Sve-Mirko1
09:45 12.04.2017.

nisko, niže, večernji...ovo je trećerazredna vijest od jučer, kasnite za drugima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije