Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog izjave

Srpski predsjednik Tomislav Nikolić odbio se sastati s albanskim premijerom Edijem Ramom

Tomislav Nikolić
Zeljko Lukunic/PIXSELL
11.11.2014.
u 10:45

- Srbija se već dvije i pol godine trudi da Balkan postane sigurna i prosperitetna regija u Europi ali dok je neodgovornih političara poput Edija Rame, jasno je da će to biti težak posao pun izazova- piše u priopćenju.

Srpski predsjednik Tomislav Nikolić odbio se sastati s albanskim premijerom Edijem Ramom zbog njegove izjave o neovisnosti Kosova.

- Povodom provokacija premijera Albanije Edija Rame tijekom današnjeg posjeta Srbiji, Služba za suradnju s mediji predsjednika ističe da je takvo ponašanje i očekivano od njega i da je to bio ključni razlog zbog kojeg je predsjednik Tomislav Nikolić odbio da se sretne s njim- navodi se u priopćenju, prenose Vesti online.

U priopćenju dodaju da će Albanija teško' moći pridružiti se obitelji modernih europskih država dok god se ne odrekne svojih snova o hidri po imenu 'Velika Albanija'. U priopćenju se Ramu također naziva neodgovornim političarem.

- Srbija se već dvije i pol godine trudi da Balkan postane sigurna i prosperitetna regija u Europi ali dok je neodgovornih političara poput Edija Rame, jasno je da će to biti težak posao pun izazova- piše u priopćenju.

Podsjetimo Edi Rama sastao se jučer sa srbijanskim premijerom Aleksandrom Vučićem te je na konferenciji za medije istakao da je svjestan da Srbija i Albanija imaju različite stavove po pitanju Kosova, ali je dodao da je njegova nezavisnost realnost koju je prihvatila velika većina država svijeta, javlja Blic. Njegovu izjavu o neovisnom Kosovu provokacijom je nazvao i srpski premijer Aleksandar Vučić.

Komentara 4

TA
takitako
20:08 11.11.2014.

srbija ima penicilin zove se "albanski sinDron"

TA
takitako
20:16 11.11.2014.

srbiji ce biti velika smetnja i neprevazidjenost, blokada ..tako je bilo tako i bice,jer srbija se promjenila nije,osim sto se kosovo osamostalilo

DU
Deleted user
01:02 12.11.2014.

Pa ako je još u sastavu Srbije, zašto premijer Vučić i predsjednik Nikolić ne dođu u glavni grad pokrajine Kosova, Prištinu, i tamo pozdrave narod s glavnog trga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije