Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Dačić:

'Srbija nije slijepo crijevo nego ključ Europe'

Ivica Dačić
Tomislav Krasnec/PIXSELL
21.06.2015.
u 16:14

Ruski ministar energetike Aleksandar Novak kazao da je Dačiću da je EU Rusiji ponudila izgradnju istočnog prstena koji bi zaobišao Srbiju.

Srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić komentirao je nagađanja da je Europska unija od Rusije tražila izgradnju "istočnog plinskog prstena" koji bi zaobišao Srbiju te kazao da, ako je to točno, da Srbije ne zaslužuje takav odnos, piše Blic.

Smatra da se takav način ne može smatrati dobronamjernim prema Srbiji jer "Srbija nije slijepo crijevo nego ključ Europe".

Ne zna kakva je sudbina tog prijedloga

Potvrdio je da mu je na službenom sastanku ruski ministar energetike Aleksandar Novak kazao da je EU Rusiji ponudila izgradnju istočnog prstena koji bi zaobišao Srbiju.

Dačić je dodao da ne zna kakva je sudbina tog prijedloga Europske unije. Naglasio je da je Srbija mnogo uložila u Južni tok i da će biti u velikim problemima ako se prekine dotok plina iz Ukrajine.

>>Ivica Dačić o rehabilitaciji Draže Mihailovića: Odluka suda je sramotna

Komentara 38

DU
Deleted user
16:49 21.06.2015.

Prije bi se moglo reći da ste sadržaj slijepog crijeva nego ključ Europe.

DA
daniloobradoviic
17:11 21.06.2015.

Ovakve nerealne izjave nikamo ne sluze .Realnost je jedno ,zelje drugo .

Avatar oneworld
oneworld
17:15 21.06.2015.

Ništa dobrog od srbije nije dolazilo niti će...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije