Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DŽIHAD JE OBVEZA ZA SVE'

Šokantna snimka: Roditelji ljube djevojčice prije nego su ih poslali u samoubilačke misije

džihadistice
Foto: screenshot/youtube
21.12.2016.
u 17:00

Nema velikih i malih za džihad. Džihad je obaveza za sve, kazala je majka

Šokantnu snimku pronašli su pripadnici sirijske vojske u mobitelu jednog od džihadista u Alepu.  Naime, snimka prikazuje kako se roditelji pozdravljaju sa svoje dvije kćeri koje šalju u samoubilački napad, 7-godišnjom Islam i 9-godišnjom Fatimom

Otac govori kako će danas Muhamedove djevojke izaći na ulice da pokažu nevjernicima i šijitima da ih vatra koju će im poslati neće grijati, već će ih zapaliti kao i sve Allahove neprijatelje. Majka Em Nemer posljednji put se pozdravlja sa svojim kćerima netom prije nego što ih je poslala u smrt

Otac upita majku: – Kako to da šalješ tako mladu djecu od 7 i 9 godina u džihad?  

– Nema velikih i malih za džihad. Džihad je obaveza za sve... djecu, žene i odrasle, kazala je žena na što se muž nadovezao: – Neka ih Allah primi u raj. 

>> Bombaš samoubojica u Kabulu ubio najmanje četiri i ranio nekoliko osoba

Komentara 23

Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
17:20 21.12.2016.

U Alepu je samo "oporba" i " umjerena oporba". Dakle, po izvještajima zapadnih medija, tamo nije bilo džihadista. Od kuda sad ovaj?

VE
Vecernjak69
17:53 21.12.2016.

Ima li pravednika islamske vjeroispovjesti? Ako ih ima zasto trpite teror i nosite ljagu zlocina koji se ocito cine u ime Islama. Ustanite i recite vasoj braci po vjeri dosta je.Dokazite da je Islam vjera mira.

DO
dopizdilomi
17:20 21.12.2016.

Ma samo dođite u EU. Takve trebamo. Vjerske fanatike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije