Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLUJA

Snježno nevrijeme pogodilo New York, poginulo 4 ljudi

snijeg
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
19.11.2014.
u 07:24

U nekim će područjima tijekom trodnevnog razdoblja pasti snijega koliko obično padne cijele godine

Snježno nevrijeme pogodilo je američku saveznu državu New York, a u oluji je poginulo najmanje četvero ljudi. Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći, a ostale tri od srčanog udara koji su dobili tijekom čišćenja snijega. Oluja je uzrokovala i probleme u prometu.

– Ova je oluja kao nož koji je zabijen ravno u srce okruga Erie – rekao je načelnik tog okruga Mark Poloncarz, prenosi CNN.

– Ne sjećam se i mislim da se nitko drugi ne sjeća da je ovoliko snijega palo u ovako kratkom razdoblju.

Na nekim mjestima palo je više od 150 cm snijega, no ovo nije kraj – moglo bi pasti još i više od 230. Poloncarz je najavio da će u nekim područjima tijekom trodnevnog razdoblja pasti snijega koliko obično padne cijele godine.

Jučer je posebno pogođen grad Buffalo.

– Ovo je jako, jako ozbiljna situacija – rekao je gradonačelnik Buffala Byron Brown, dodajući da je ovo vjerojatno najteže nevrijeme u posljednjih 40 godina.

>> Obilne količine kiše napravile kaos u Zagrebu, snijeg zabijelio Sljeme

>> Hrvatsku zahvatilo nevrijeme, poplavljene ceste u više županija, u Gorskom kotaru snijeg

Komentara 2

BO
boreabo
12:37 19.11.2014.

dajte u naslovu pojasnite ljudima - nije grad nego država New York - znam da vama dolje zvuči grad ali petljate namjerno !

Avatar kapital3 org
kapital3 org
19:55 19.11.2014.

6 osoba je umrlo...... juszni grad od buffalo I kolna sela ma gradc su zatran sa snjegom, sam ad buffalo nema tih problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije