Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mangitude 6,3 stupnja

Snažan potres pogodio Novi Zeland

potres
Foto: Borna Filić/PIXSELL
24.04.2015.
u 07:33

Prema GeoNetu, epicentar potresa bio je u regiji Nelson na dubini od 80 kilometara, a podrhtavanje tla osjetilo se i u gradovima Wellingtonu i Christchurchu

Snažan potres magnitude 6,3 stupnja pogodio je područje 40 kilometara od grada Kaikoure na Novom Zelandu, javlja RT.

Prema GeoNetu, epicentar potresa bio je u regiji Nelson na dubini od 80 kilometara, a podrhtavanje tla osjetilo se i u gradovima Wellingtonu i Christchurchu.

Prema prvim informacijama, nema velike štete, no javni prijevoz bio je privremeno zaustavljen. Potres je trajao dulje nego što je uobičajeno zbog čega su neki paničarili. Padala je hrana s polica u trgovinama te su se zbog toga oglasili alarmi.

Glasnogovornica novozelandskog instituta GNS Science Caroline Little rekla je da je potres označen kao "snažan".

- Mi smo ga kvalificirali kao snažan potres, dakle riječ je o maloj količini oštećenja na građevinama  - rekla je. 

>> Potres magnitude 6,1 potresao Kretu, građani istrčali na ulice

Komentara 1

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
21:34 24.04.2015.

Ovo je ponovo HAARP! Juzni otok je informalno aneksiran od strane NWO "elite". Stanovnici Juznog otoka se nasilno raseljavaju i ubijaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije