Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVEST ĆE RAZLOGE

U srijedu Velika Britanija i službeno pokreće proces za Brexit

Theresa May
Foto: Reuters/PIXSELL
20.03.2017.
u 13:05

Potez na koji se Velika Britanija odlučila rezultat je referenduma na kojem je stanovništvo Velike Britanije izglasalo da želi izlazak iz zajednice

U srijedu će premijerka Theresa May službeno obavijestiti Europsku uniju da Velika Britanija napušta europsku zajednicu. 

Velika Britanija će ostalim članicama Europske unije iznijeti priopćenje u kojem navodi razloge svog  izlaska iz zajednice. 

Potez na koji se Velika Britanija odlučila rezultat je referenduma na kojem je stanovništvo Velike Britanije izglasalo da želi izlazak iz zajednice. 

Brexit bi se službeno trebao dogoditi u ožujku 2019. godine

>>Lordovi spašavaju Europljane u Velikoj Britaniji

>>Brexit: Vrhovni sud zadao udarac Theresi May

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pavel ic
Pavel ic
16:00 20.03.2017.

a nek vise izadu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije