Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arbitraža

Slovenski ministar vanjskih poslova o ostavci: Sve opcije su otvorene

Karl Erjavec
Foto: Željko Lukunić/PIXELL
26.07.2015.
u 14:53

"S obzirom da šef oporbe smatra da bih trebao preuzeti odgovornost - sve su opcije otvorene, pa i da ponudim ostavku".

Slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec oglasio se prvi put nakon afere o arbitraži i rekao da ne isključuje mogućnost svoje ostavke.

Sve su opcije otvorene, a konačnu odluku će donijeti premijer, rekao je Erjavec slovenskim novinarima, piše slovenski 24ur.com

"S obzirom da šef oporbe smatra da bih trebao preuzeti odgovornost - sve su opcije otvorene, pa i da ponudim ostavku".

Još je jednom ponovio kako je bio vrlo iznenađen nakon izbijanja afere te je opovrgnuo nagađanja da je imao saznanja o razgovorima Jerneja Sekoleca, slovenskog člana Arbitražnog suda u Haagu i slovenske zastupnice Simone Drenik.

>>Jernej Sekolec podnio ostavku, ostavku ponudila i Simona Drenik! Sud: Imate 15 dana da nađete zamjenu

Komentara 72

Avatar Admiral
Admiral
15:09 26.07.2015.

Neka oni daju ostavke ili ne,nama je samo jedno činiti,otkazati arbitražu

DU
Deleted user
15:16 26.07.2015.

g. Erjavec, niste rekli koji su to odvjetnici rekli da Sloveniaj dobiva arbitrazu a pogotovo koji su to novi argumenti koji su bili tako jaki da ste to misljenje rekli javno. :-)

DU
Deleted user
15:18 26.07.2015.

Erjavec je član sivih pantera, kako nazivaju umirovljeničku stranku u Sloveniji. Kao lik nije odveć bitan u ovoj epizodi, iako da su mu zašili usta - on bi propištao na drugi kraj probavne cijevi i hvalisao se kako je Slovenija dobro prošla u arbitraži. Iako zna da je zabranjeno bilo kakvo javno iznošenje informacija! Al je on seljober po stanju duha... Usput budi rečeno, ostavka nije zbog Hrvatske i arbitraže nego zato jer će proći par stotina godina prije nego što Slovenija bude opet u poziciji ucjenjivati Hrvatsku i zato nevjerojatna žal za "uprskotinom". Da završim u sivopanterskom stilu: Iscurelo sirće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije