Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
olujno nevrijeme

Šestero djece i njihovog učitelja ubio grom, ozlijeđeno još 15 osoba

munja
Foto: DPA/PIXSELL
15.04.2015.
u 07:40

Tragedija se dogodila nakon što je grom udario u jednu školu na sjeverozapadu Tanzanije gdje je trenutno sezona jakih kiša

Šestero učenika i njihov učitelj poginuli su od udara groma u jednoj školi na sjeverozapadu Tanzanije. Djeca su stara od sedam do devet godina, a ozlijeđeno je još 15 osoba, uključujući učenike i učitelje.

U istoj regiji Tanzanije još je jedna osoba jučer poginula od udara groma.

Prije manje od dva mjeseca oluja praćena grmljavinom donijela je tragične posljedice u drugoj školi na istom području, priopćila je tamošnja policija.

Tragedije tijekom sezone kiše u Tanzaniji, nažalost, nisu rijetke te je nevrijeme s grmljavinom uobičajena pojava tijekom ožujka i travnja svake godine.

>> Savjetujemo kako izbjeći udar groma i pomoći ozlijeđenima

Komentara 2

DU
Deleted user
08:28 15.04.2015.

E moj druze novinaru. Nedostaje ti ili rijec "udar" ili ti je slovo "a" na krivom mjestu. Trebao bi prvo procitati s razumijevanjem, pa onda objaviti. Kolega ti je tocno rekao, ubija munja, a grom grmi.

Avatar stark_house
stark_house
08:13 15.04.2015.

Udar munje, a ne groma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije