Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radikal tvrdi

'Šešelj će destabilizirati izdajnički režim u Srbiji'

vojislav šešelj
ICTY
10.11.2014.
u 15:56

Mi i dalje provjeravamo svaki let iz Haaga kao što smo to učinili jutros, ali ćemo znati pola sata prije nego što uđe u zrakoplov i tada obavijestiti javnost, rekao je Nemanja Šarović

- Te priče da će Vojislav Šešelj izazvati destabilizaciju ili kaos i nemire, nisu točne. Jedino što će on destabilizirati je izdajnički režim u Srbiji - rekao je Nemanja Šarović, Šešeljev zamjenik na čelu Srpske radikalne stranke koja je izgubila na važnosti i više je nema ni u srpskom parlamentu. Dodao je da je jutros razgovarao telefonom sa Šešeljem koji mu je rekao kako ne zna kada će doći u Srbiju.

- Mi i dalje provjeravamo svaki let iz Haaga kao što smo to učinili jutros, ali ćemo znati pola sata prije nego što uđe u zrakoplov i tada obavijestiti javnost - rekao je Šarović i istakao da Šešelj "zvuči potpuno normalno, mirno i staloženo" i kako mu je poručio da se ne smije dozvoliti zbog njegovog dolaska "upadanje u euforiju". Za 15. studenog, radikali su najavili veliki skup u središtu Beograda na kojemu će govoriti i Šešelj. Predsjednik Nacionalnog savjeta za suradnju s Haaškim tribunalom, Rasim Ljajić izjavio je da će Vojislav Šešelj doći u Beograd u srijedu, 12. studenog. Ljajić je objasnio da su liječnici tražili još jedan dodatni dan i vođa radikala se s tim složio te da će država kupiti Šešelju karti i on će u srijedu biti u zrakoplovu za Beograd.

>>Šešelj se nagodio s Haaškim tribunalom?

>>Šešelj se vraća u Srbiju: Dolazim se osvetiti

Komentara 15

TA
takitako
17:00 10.11.2014.

seselj je pravi srspski heroj...bitke izgubljene naravno

Avatar Kapetan Magelan
Kapetan Magelan
17:54 10.11.2014.

Neka i napravi malo dar-mara, i neka najuri ovu izdajničku i pro-zapadnu nakaradnu vlast!!! Neka narod sada vidi kome je poverio glas - glas za otimanje plata i penzija!!!.

OR
Orlando..
16:37 10.11.2014.

Kristijane, ako bude preko Hrvatske letio, to će da bude tura Haag-Karlobag-Karlovac - Virovitica- Beograd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije