Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka na youtubeu

Šef državne revizije u Crnoj Gori zbog seks-skandala dao ostavku

miroslav ivanišević (1)
Youtube screenshot
28.03.2013.
u 13:28

Miroslav Ivanišević podnio je ostavku na funkciju predsjednika Senata Državne revizije u Crnoj Gori nakon što je na YouTubeu objavljena snimka njega i nepoznate žene na kojoj se, između ostalog, čuju i uzdasi

Bivši crnogorski ministar financija Miroslav Ivanišević podnio je ostavku na funkciju predsjednika Senata Državne revizije u Crnoj Gori nakon što je na YouTubeu objavljena snimka njega i nepoznate žene na kojoj se, između ostalog, čuju i uzdasi.

“Obavještavam crnogorsku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Senata Državne revizorske institucije cijeneći svoje ponašanje koje je zaokupilo medijsku i ostalu javnost nedostojnim državne funkcije.

Ispričavam se svojoj obitelji, građanima Crne Gore i državnim institucijama, smatrajući da u ovom aktualnom trenutku naše stvarnosti ne želim da obavljanjem značajne državne funkcije predstavljam bilo kakvo opterećenje bilo kojim strukturama i procesima u Crnoj Gori. Državna revizorska institucija danas stoji čvrsto na snažnim temeljima i vrijednostima, čemu sam posvetio posljednje godine svog radnog angažmana“, navodi Ivanišević u ostavci, donose Dnevne novine.

>> Obama seli generala povezanog sa seks-skandalom u - Europu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije