Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao prije 103 dana

Britanci znaju gdje je nestali Boeing 777?!

Boeing 777
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
17.06.2014.
u 09:46

Trenutna potraga privremeno je prekinuta jer sateliti trebaju skeniraju dno Indijskog oceana

Britanska satelitska kompanija Inmarsat rekla je za BBC da potraga za nestalim avionom Malasia Airlinesa još nije provjerila područje za koje njegovi stručnjaci vjeruju da je najvjerojatnije da se ondje srušio. Razlog tome je što je Inmarsatov satelit uspostavio kratku vezu s avionom. Međutim, brod Ocean Shield koji je krenuo prema toj lokaciji nikada tamo nije stigao jer je putem ulovio "ping" za koji su bili uvjereni da dolazi iz crne kutije.

To nije bila nerealna lokacija nestalog zrakoplova, ali ona na kojoj postoji najveća mogućnost je na sjeveroistoku rekao je Chris Ashton iz Inmarsata. Tada su se koncentrirali na to područje i u dva mjeseca su pretražili  850 kilometara kvadratnih podmorja zapadno od Pertha.

Trenutna potraga privremeno je prekinuta jer sateliti trebaju skeniraju dno Indijskog oceana nakon čega će se potraga intenzivirati, a australske vlasti će objaviti točnu lokaciju. 

Boeing 777 nestao je na letu iz Kuala Lumpura za Peking 8. ožujka s 239 ljudi. Otada je prošlo 103 dana. U videu donosimo kronologiju potrage za nestalim Boeingom 777.

>>'Vidjela sam gorući zrakoplov Malaysia Airlinesa na dan kada je nestao'

Komentara 6

RO
RotoRoman
12:26 17.06.2014.

sateliti trebaju skeniraju!? je li ovo hrvatski ili bošnjački...??

UN
unbekant
11:36 17.06.2014.

Znaju,ako suga oni oborili.ili njihovi naredbodavci……………….

AM
alberta.mutti.5
13:49 17.06.2014.

Ma Bekham im dojavio preko Aghate Cristy koja je na odmoru na Floridi ja je duboko ronila i to bez maske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije