Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava pošla po zlu

Sarah Palin s mužem i pijanom djecom sudjelovala u masovnoj tučnjavi!

Sarah Palin
Foto: Reuters
10.10.2014.
u 14:58

Sve se dogodilo kada se nekadašnja prva dama Aljaske u društvu supruga Todda (50), kćeri Bristol (23) i sina Tracka (25) pojavila na rođendanskoj zabavi prijatelja Chrisa Oldsa

Sarah Palin (50) i članovi njene obitelji sudjelovali su u ''pijanoj tučnjavi'' prije mjesec dana. Iako je incident u kojem se sukobilo oko 20-ak osoba svojim dolaskom okončala policija, protiv bivše guvernerke Aljaske i republikanske kandidatkinje za potpredsjednicu SAD-a 2008. godine , njenog supruga i dvoje djece nije podnesena nikakva prijava, piše The Independent.

Sve se dogodilo kada se Palin u društvu supruga Todda (50), kćeri Bristol (23) i sina Tracka (25) 6. rujna pojavila na rođendanskoj zabavi prijatelja Chrisa Oldsa.

Prema pisanju blogerice Amande Coyne, Track koji je ratni veteran iz Iraka, uočio je među gomilom bivšeg dečka svoje mlađe sestre Willov (20). Nakon što je izrazio gađenje prema mladiću, započela je tučnjava u koju se potom umiješao velik broj gostiju. Kada je policija pokucala na Oldsova vrata, Todd je bio krvava nosa, a Bristol je šakom u lice udarila domaćina zabave.

Dok je policija pokušavala razdvojiti sudionike i smiriti situaciju, Sarah Palin je urala:''Znate li tko sam ja''. Njen sin skinuo je majicu i obitelj je potom izašla na ulicu. Track je tjerao goste koji su ulazili u taksi, a Sarah ga je bodrila. Iza njih je hodao otac obitelji s krvavim nosom.

Dva tjedna nakon incidenta, Palin se pohvalila svojom djecom na Facebooku.

- Volim Bristol. Moja strijelčica jedna je od najboljih i najjačih mladih žena koje ćete ikada susresti - napisala je i obrušila se na liberalne medije zbog načina na koji su cijeli incident prikazali u javnosti.

>>Serija "Family Guy" narugala se bolesnom sinu Sarah Palin

>>Sarah Palin postaje komentatorica Fox Newsa

Komentara 7

Avatar reference
reference
22:41 10.10.2014.

koje novinarstvo, ko I drzava. ja ovo procito u daily mailu ima mjesec dana

Avatar angel!
angel!
15:35 10.10.2014.

pit i to je amerika

XA
xaron
18:23 10.10.2014.

@mijodrenova Alaska nije u Kanadi nego u US . Na Alaski nema plaća, nego se mora zaraditi lova, šta nije uvijek jednostavno .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije