Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE U PRAVU

Rusija: Svjedok koji tvrdi da su Ukrajinci srušili MH17 prošao detektor laži

MH17
Foto: Reuters/PIXSELL
24.12.2014.
u 22:57

Svjedok tvrdi da je na dan rušenja leta MH17 vidio ukrajinski zrakoplov opremljen projektilima R-60

Ruski RT objavio je kako je ruski istražni odbor potvrdio tvrdnje Ukrajinca koji tvrdi da je ukrajinski vojni zrakoplov u srpnju srušio Boeing 777 Malaysian Airlinesa, za što Zapad krivi proruske pobunjenike. Glasnogovornik odbora Vladimir Markin danas je priopćio da je neimenovani svjedok prošao testiranje na detektoru laži.

Svjedok tvrdi da je na dan rušenja leta MH17 vidio ukrajinski zrakoplov s pilotom Vološinom opremljen projektilima R-60, za koje nije bilo potrebe pri redovnim zračnim misijama jer proruski pobunjenici nemaju zračne snage. Markin je rekao da će svjedok vjerojatno biti pod zaštitom jer mu je život možda u opasnosti.

RT navodi kako je Ukrajinska sigurnosna služba danas potvrdila da u njihovim oružanim snagama služi jedan kapetan Vološin, ali su naglasili da on nije letio na dan kada je srušen malezijski Boeing.

Kremlj je prošlog tjedna objavio satelitsku snimku na kojoj se navodno vidi kako ukrajinski zrakoplov ispaljuje projektil na MH17, što je Zapad odbacio kao pokušaj skretanja krivnje s Rusa. Jedan popularni ruski bloger objavio je da je riječ o grubo fotošopiranoj snimci, prenosi Huffington Post.

>> Nizozemski ministar o tragediji leta MH17: Netko je pronađen s maskom za kisik na ustima

>> Majka djece stradale na letu MH17: Sad ih vidim samo u svojoj glavi...

Komentara 41

BF
brkonja fra brkati
23:57 24.12.2014.

Ovo je netko prije dva dana objavio.sada izgleda da je bilo provjereno !! Vladislav Voloshin se zove pilot koji je letio u ukrajinskom lovcu SU 25 i koji je ispalio raketu zrak-zrak na srušeni malezijski Boeing 777.Bila su ukupno 3o 3 lovca na udaljenosti od srušenog Boeinga ,let MH17,ali je samo avion kojim je upravljao Voloshin bio naoružan raketama zrak-zrak.Ubio je 298 putnika I članova posade,ali koga briga .Čak niti Nizozemci ,koji imaju ubijena 193 svojih građana o tome ne smiju stiskati jer gazda iz korporacije USA traži da se prijeđe preko tog besramnog zločinačkog čina.Inače je Voloshin dobio odlikovanje za sudjelovanje u antiterorističkoj akciji u istočnoj Ukrajini. Za povraćanje,ali kad je u pitanju ciofašizam,za njih je to sitnica.

BF
brkonja fra brkati
00:09 25.12.2014.

Čestit Božić svima i što manje ovakvih zala u godinama koje dolaze.

Avatar babas
babas
00:57 25.12.2014.

Ameri su srušili putnički zrakoplov,Ukrajinci su samo izvršili zapovjed. Cilj je bilo osuditi Rusiju i pobunjenike za rušenje,kako bi EU pristala na sankcioniranje Rusije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije