Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Curenje informacija

Rusi više ne vjeruju kompjuterima, kupuju pisaće mašine!

pisaća mašina
DPA/PIXSELL
11.07.2013.
u 14:48

Federalna sigurnosna služba, koja je zadužena i za čuvanje predsjednika Vladimira Putina, razmišlja o kupnji električnih pisaćih mašina za 14,800 dolara.

Ruska sigurnosna služba zadužena za čuvanje Kremlja razmišlja o nabavi novih pisaćih mašina kako bi spriječili curenje podataka preko računalnog sustava, piše France24.

Povratak na \"dobar stari način\" sovjetske birokracije koja se oslanjala na papir ubrzan je zbog WikiLeaksovih objava tajnih dokumenata i otkrića koje je svjetskoj javnosti ponudio bivši zaposlenik CIA-e Edward Snowden.

Federalna sigurnosna služba, koja je zadužena i za čuvanje predsjednika Vladimira Putina, razmišlja o kupnji električnih pisaćih mašina za 14,800 dolara. - Kupnja se planira više od godinu dana - kazao je izvor iz Službe FSO. Glasnogovornica Službe nije željela komentirati informaciju o nabavi pisaćih mašina.

Novine bliske Kremlju, Izvestia, pišu da sigurnosna služba razmišlja o kupnji 20 pisaćih mašina je smatraju da više nije sigurno koristiti kompjutere za pripremu tajnih dokumenata.

>>Snowden zatražio azil u Rusiji? Putin: Može ostati kod nas!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije