Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka ostala u šoku

Redovni posjet zubaru djevojčici (11) spasio život

 Journee Woodard
Foto: Facebook
1/2
18.02.2015.
u 17:24

Tijekom rutinskog pregleda zubar je majci rekao kako mu oči njezine kćeri izgledaju žućkasto te da bi bilo dobro da za svaki slučaj posjete liječnika

Redovni posjet zubaru spasio je život 11-godišnjoj djevojčici Journee Woodard iz Oklahome. Tijekom rutinskog pregleda zubar je majci rekao kako mu oči njezine kćeri izgledaju žućkasto te da bi bilo dobro da za svaki slučaj posjete liječnika.

– Izvela sam je van gdje je bilo više sunčeva svjetla i onda sam vidjela da su joj oči doista žute – ispričala je majka djevojčice koja joj je odmah dogovorila termin kod liječnika. Nakon nekoliko obavljenih nalaza ispostavilo se da djevojčica ima tumor i to veličine grejpfruta. Početkom ovog mjeseca djevojčica je podvrgnuta 10-satnoj operaciji uklanjanja tumora, piše ABC News.

Iako tumor nije bio kancerogen, majka djevojčice ispričala je da su joj liječnici rekli kako bi tumor puknuo da ga nisu uklonili. Da je došlo do puknuća tumora, Journee bi doživjela septički šok i pala u komu.

Kako bi uklonili tumor, liječnici su djevojčici morali ukloniti dio jetre, gušterače, tankog crijeva i želuca te cijeli žučni mjehur. Nakon tjedan dana oporavka u bolnici djevojčica je puštena na kućnu njegu gdje je još uvijek spojena na cjevčice, no dobro se drži.

Kako je rekla njezina majka, nije izgubila smisao za humor. – Još uvijek ga mogu namirisati – viknula bi djevojčica iz kreveta ostatku obitelji dok bi oni jeli doručak u kuhinji.

>> Djevojčici (7) natekla cijela usta, zubar se šokirao kada je vidio zbog čega

>> Dječak došao na pregled pa šokirao stomatologe

Foto: Facebook/RTL

Ključne riječi

Komentara 3

DI
Diners
19:38 18.02.2015.

a crvene oči upozoravaju na cirozu jetre!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije