Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Uhvaćen' na fotografijama

Putina u Kini dočekala kiša, zaštitar imao 'borbu' s kišobranom

Putin u Kini
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/7
20.05.2014.
u 15:29

Putina je u Kini dočekalo kišno vrijeme

Ruski predsjednik Vladimir Putin sudjeluje na četvrtom summitu Konferencije o međudjelovanju i stvaranju mjera povjerenja u Aziji (CICA) koji se u Šangaju održava od 20. do 21. svibnja.

Putina je u Kini dočekalo kišno vrijeme pa je jedan od ljudi iz sigurnosne službe išao otvoriti kišobran s kojim je, kako se može vidjeti na fotografijama, imao problema.

Putin se nada da će tijekom dvodnevnog posjeta potpisati više milijarda dolara "težak" dogovor o ruskom plinu s Kinom. Radi se o ugovoru o kojem dvije zemlje pregovaraju već 10 godina, a prema njemu bi Kina idućih 30 godina uvozila gotovo 70 milijardi kubnih metara ruskog plina godišnje.

>> Bill Clinton: Putin želi ponovno uspostaviti Veliku Rusiju

Foto: Reuters/ PIXSELL

Komentara 45

JO
jokitoki
15:43 20.05.2014.

putin otisao kao prijatelj, i uvjerio kineze da nema ptetenzije teritorijalne prema narodne republike Kine,..Kina je pozdravila putina rjecima dobrodoslice i ukazala na to da rusija ima dosta azijaca u rusiju, i da gotovo polovina rusije ,sibir itd cak dok do kine je azijskim zivljem nastanjena, a putin je dodao da rusija ne zeli objediniti stari sssr sa 300 miliona ljudim jer mnogi su nerusi, kao azerbedjan,kirgistan,uzbekista,tatarstan, cecenija,i drugih stan-ova..dakle rusi njih preko 110-120 , nece pokusati da susjede aneksira

BO
Borivoje
17:01 20.05.2014.

umirujuce tone stizu i iz srbije, naime srbija kao jedina nasljednica jugoslavije, se obavezala na postanje nacela autonomiia u svijetu i nema nikakvih pretenzija prema kini i rusiji, naravno podrzava i ukrajinu,i gaji dobre odnose sa Nato kao partner miraira za stabilnost regiona, sa druge strane Nato zna da srbija je ka dobrom putu i stacionirala je nato trupe okolo srbije da stiti i srbiju od eventualnih nepogoda,

JU
juliata
16:01 20.05.2014.

rusa ima 125 miljuna, arapa 290-305 miljuna, europa,azija je najbrojnija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije